hoofdpijn en diarree
 
 
Diarree is naar en een gezond immuunsysteem stopt diarree.
Afhankelijk van de mate van infectie kan de buik opgeblazen en pijnlijk aanvoelen. Daardoor alleen al kan de eetlust verminderen. Meestal gaat dit gepaard met diarree. Door de heftige impact van de infectie en de uitingsvormen ervan is de persoon met diarree vermoeid, heeft hoofdpijn en wil rusten.
Symptoom Waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd Symptomenchecker Gezondheidsplein.nl.
Waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd kan bij meerdere aandoeningen voorkomen. Aandoeningen met het symptoom waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd. Klik op één van deze aandoeningen en check of je ook last hebt van andere klachten die bij deze aandoening horen.
5 veelvoorkomende veroorzakers van een voedselinfectie Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Ik heb diarree Thuisarts.
Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Meer informatie over diarree. Voor meer informatie over diarree kunt u ook terecht bij de Maag Lever Darm Stichting. De informatie over diarree is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Acute diarree.
_Default.cshtml.
Bij diarree heeft de ontlasting vaak een andere kleur en geur dan normaal. Naast de waterige ontlasting kun je nog andere klachten hebben. Bijvoorbeeld misselijkheid en overgeven, moe en slap zijn, hoofdpijn en soms koorts. Bij diarree verlies je vocht en zouten.
Wat heb ik toch? Thema's' IBD CyberPoli.
Eigenlijk heb ik al mijn hele leven klachten, maar het werd erger toen ik naar de middelbare school ging. Ik was altijd moe, had hoofdpijn, diarree, pijn in mijn knieën en vaak aften in mijn mond. Ik vond het heel gewoon en was eraan gewend.
Na drie dagen aanhoudende hoofdpijn heb ik nu ook last van diarree, moet ik me hierover zorgen maken? solvo.nl.
Na drie dagen aanhoudende hoofdpijn heb ik nu ook last van diarree, moet ik me hierover zorgen maken? Ik heb zelden of nooit last van hoofdpijn, echter ik heb het nu voor de derde dag achter elkaar. Vandaag heb ik ook voor het eerst diarree. Moet ik me zorgen maken? Leefwijze: Ik doe drie keer in de week aan volleybal en fitness daarbij ook nog eens twee keer in de week.
10 signalen en symptomen van voedselvergiftiging Voeding en gezondheid aHealthylife.nl.
Omdat een voedselvergiftiging zorgt voor vermoeidheid en uitdroging kan het ook leiden tot hoofdpijn. Howel de exacte oorzaak niet volledig wordt begrepen wordt gesteld dat uitdroging direct je hersenen beïnvloedt, waardoor ze vloeistoffen verliezen en tijdelijk krimpen 9. Je kunt vooral vatbaar zijn voor hoofdpijn als je moet overgeven en diarree hebt, die beide het risico op uitdroging verhogen.
Prikkelbaredarmsyndroom PDS Gezondheid en wetenschap.
De klachten moeten al langer dan 6 maanden bestaan, en de symptomen moeten zich minstens 3 dagen per maand voordoen in de afgelopen 3 maanden. Men maakt bij PDS het onderscheid tussen drie types: er is een variant met voornamelijk obstipatie harde stoelgang, een variant met voornamelijk diarree en het gemengde type. Mensen met PDS hebben vaak ook gelijktijdig klachten van het bovenste maag-darmkanaal, zoals brandend maagzuur. De meesten hebben ook last van vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, verhoogde plasdrang, gevoel van onvolledige blaaslediging en bij vrouwen pijn tijdens vrijen.

Contacteer ons

Op zoek naar hoofdpijn en diarree?