Wat heerst er
 
 
Het weer slaat om: aantal verkouden mensen neemt flink toe RTL Nieuws.
De ene na de andere collega meldt zich ziek. Van een griepgolf is volgens het RIVM geen sprake, maar er is wel wat anders aan de hand. Nee, er heerst niet meer griep dan normaal. Het is wel het jaargetijde dat alles weer begint.
Herken griepsymptomen en voorkom een lang ziektebed Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Stand van zaken griep RIVM.
Grafiek van het totale aantal en het type influenzavirussen dat in de afgelopen periode van 53 weken per week is aangetoond in Nederland en gerapporteerd aan de WHO gedetecteerd in Peilstation monsters plus gestuurd aan het NIC Nationaal Influenza Centrum ErasmusMC. Gedurende het griepseizoen wordt er regelmatig een influenzanieuwsbrief uitgebracht.
Griepepidemie heerst in Nederland Kennisplein Zorg voor Beter.
Griepepidemie heerst in Nederland // 05/07/2017. Al zes weken heerst er een griepepidemie in Nederland. Steeds meer mensen worden geveld door het griepvirus. Hoe ga je daar als zorgprofessional mee om? En wat doe je bij klachten? Afgelopen week gingen 105 op de 100.000 mensen naar de huisarts met griepklachten.
Wat heerst er in de Reeshof? Huisartsenpraktijk Keulemans en Geelen Reeshof huisarts Tilburg.
Wat heerst er in de Reeshof? Voor welke klachten worden onze assistentes momenteel het meest geraadpleegd? Een andere klacht? Klik dan hier en lees wat u er alvast zelf aan kunt doen en wanneer u ervoor naar de dokter moet gaan.

Contacteer ons

Zoeken naar Wat heerst er