diarree hoofdpijn
 
 
Symptomen Darmklachten hebben verschillende symptomen.
Wereldwijd maken miljoenen mensen jaarlijks een periode met diarree door. Diarree is dunne, ongevormde ontlasting die enkele malen tot wel 20 maal per dag kan optreden lees verder. Diarree is dunne, ongevormde ontlasting die je niet goed kunt ophouden. Er zijn twee vormen van diarree: acuut en chronisch.
Prikkelbaredarmsyndroom PDS Gezondheid en wetenschap.
De klachten moeten al langer dan 6 maanden bestaan, en de symptomen moeten zich minstens 3 dagen per maand voordoen in de afgelopen 3 maanden. Men maakt bij PDS het onderscheid tussen drie types: er is een variant met voornamelijk obstipatie harde stoelgang, een variant met voornamelijk diarree en het gemengde type. Mensen met PDS hebben vaak ook gelijktijdig klachten van het bovenste maag-darmkanaal, zoals brandend maagzuur. De meesten hebben ook last van vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, verhoogde plasdrang, gevoel van onvolledige blaaslediging en bij vrouwen pijn tijdens vrijen.
5 veelvoorkomende veroorzakers van een voedselinfectie Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Ik heb buikgriep door het norovirus Thuisarts.
Veelvoorkomende klachten zijn: heftig braken, diarree, krampende buikpijn, misselijkheid, koorts en hoofdpijn. Na 2 dagen zijn de klachten meestal al veel minder. Als de klachten weg zijn, bent u nog 3 dagen besmettelijk. Was uw handen zeer zorgvuldig na toiletgebruik.
Hoofdpijn vlak na terugkomst van Bali MedZine App.
Hij was ziek, niet nek stijf en het overige lichamelijk onderzoek was volstrekt normaal. Een dag later kreeg hij heftige rugpijn zonder uitstraling, de hoofdpijn bleef onveranderd en ook waren er stekende pijnen in zijn handen en voeten. De temperatuur nam toe tot 39 graden. Nu kwam er ook heftige buikpijn bij, gevolgd door waterdunne diarree.
Wat heb ik toch? Thema's' IBD CyberPoli.
Eigenlijk heb ik al mijn hele leven klachten, maar het werd erger toen ik naar de middelbare school ging. Ik was altijd moe, had hoofdpijn, diarree, pijn in mijn knieƫn en vaak aften in mijn mond. Ik vond het heel gewoon en was eraan gewend.
Na drie dagen aanhoudende hoofdpijn heb ik nu ook last van diarree, moet ik me hierover zorgen maken? solvo.nl.
jouw praktijk op solvo. Na drie dagen aanhoudende hoofdpijn heb ik nu ook last van diarree, moet ik me hierover zorgen maken? Na drie dagen aanhoudende hoofdpijn heb ik nu ook last van diarree, moet ik me hierover zorgen maken?
Symptoom Waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd Symptomenchecker Gezondheidsplein.nl.
Waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd. Je hebt het meeste last van het symptoom waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd. Waterige diarree met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd kan bij meerdere aandoeningen voorkomen.
Ik heb diarree Thuisarts.
Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Meer informatie over diarree. Voor meer informatie over diarree kunt u ook terecht bij de Maag Lever Darm Stichting. De informatie over diarree is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Acute diarree.

Contacteer ons

Zoeken naar diarree hoofdpijn